Záró sajtóközlemény

Rólunk

2003-ban az a felismerés indította el cégünket, hogy barátaink, ismerőseink is, „megszállott” specialisták, és egy specialista csapatban igazán erős. A csapat tagjai nagyon különböző területekre szakosodtak, ezért az együttes problémamegoldó képességük is sokrétűbb.

Az újságírótól, a webfejlesztőn, a nyomdászon, a grafikuson, a filmesen át mindenkit külön-külön is a magas minőség iránti vágy motiválta, ezért választottuk az A-TEAM nevet. Egyik legfőbb célunk az lett, hogy a munkáinkon megjelenő emblémánk ne csak a reklámcég aláírásaként, hanem a magas minőség védjegyeként szerepeljen. Reményeink szerint referenciáink ezen törekvésünket igazolják.

Mi is az A-TEAM Reklámügynökség?A-Team

Egy csapat, amely az első gondolattól a legösszetettebb projekt teljes megvalósításáig képes felelősséget vállalni a magas színvonalú teljesítésért.

 • Egy csapat, amely az elérhető legjobb szakembereket integrálja egy adott feladat megoldására.
 • Egy csapat, amelynek mindenre van megoldása. A név kötelez: összetett problémás szituációkat is kezelünk.
 • Egy csapat, amely a kreatív ötletet adja, végigviszi a tervezést, és a kivitelezést, gyártást is megoldja.
 • Egy csapat, amelynek projektjei átlátható rendszeren keresztül tervezhetőek, nyomon követhetőek.
 • Egy csapat új megoldásokkal, technológiákkal.
 • Egy csapat, amely keresi, gondozza a tehetségeket, és törekszik arra, hogy bővítése megjelenési lehetőségeiket.
 • Egy csapat, amelynél fontos a kedvező ár-érték arány.
 • Egy csapat, amely az elérhető legjobb minőséget kínálja ésszerű, gazdaságos megoldásokkal.

Szolgáltatásaink:

 • A-Design:
  • grafika: arculattervezés, nyomdai tervezés és előkészítés, dekorációs munkák, weblaptervezés
  • 3D grafika: 3D modellezés, 3D animáció, csomagolóipari tervezés (pl.: egyedi doboz), installáció-, illetve standtervezés
 • A-Kreatív: tanácsadás, tervezés, szövegírás, zeneszerzés
 • A-Fotó: tárgyfotó, reklámfotó, sajtófotó, színházi fotó, fesztiválfotó, portréfotó, eseményfotó, dokumentációs fotó, légi fotó készítése, retusálása, előhívása
 • A-Movie:
  • animáció készítése: főcím animációk, flash animáció
  • filmkészítés: kisfilm, reklámfilm, videó klip, városi image film, cégbemutató kisfilm, dokumentumfilm, eseménydokumentáció készítése
 • A-Web: weboldalkészítés, webáruház készítés, adatbázis alapú fejlesztések, tárhelyszolgáltatás, bannerkészítés
 • A-Dekor: kirakatdekoráció, autódekoráció, faldekoráció, táblakészítés, 3D betű (pl. cégér készítéséhez), molinó, gravírozás, zászlókészítés
 • A-Kommunikáció: uniós projektek kommunikációja és üzleti kommunikációs tanácsadás
 • A-Média: médiakampány tervezése, felületfoglalás közterületen (óriásplakát, autóbusz, city light), illetve egyéb médiumokban (sajtó, tévé, rádió, web)
 • A-Fashion: egyedi munkaruházat, kiegészítők gyártása, hímzés
 • A-Ajándéktárgy: emblémázott, gravírozott toll, bögre, tárca, öngyújtó stb.
 • A-Factory:
  • ofszet nyomtatás (szóróanyagok, kiadványok, könyvek, plakátok)
  • nagy példányszámú nyomatok sokszorosítása esetén rotációs nyomtatás (újságok, magazinok)
  • flexo nyomtatás (csomagoló anyagok, nyomtatott fóliák)
  • kis példányszámú digitális nyomtatás (névjegyek, meghívók, kis példányszámú kiadványok)
  • fotókidolgozás
  • adathordozók (CD, DVD) sokszorosítása borítóval, címkével
  • promóciós eszközök gyártása (molinó, roll-up, óriásplakát, sajtóhátfal)
  • egyéb kivitelezéshez kapcsolódó szolgáltatások (műszaki, építési, vendéglátási, szállítási)

Saját rádiós branding kampány:

Cégünk nemrégiben rádiós branding kampányt indított, melynek célja a saját márkánk népszerűsítése mellett az volt, hogy megmutassuk, hogy egy cég milyen sokféle kreatív ötlettel tudja marketingjét színesíteni.

A rövid, néhány másodperces szpotok lényege egy bevezető kampány során a figyelemfelkeltés, ezt többféle módon is megtehetjük. Figyelemfelkeltő lehet az például, ha egy szpot nem ad választ arra, hogy mit is akar reklámozni, csak „bedob” egy cégnevet egy adott kontextusba. A rövid dalos szpotok, főleg egy ismerős dallammal a „dallamtapadás” jelenségük miatt hatékonyak (a hallgatónak nem akar kimenni a fejéből a dallam). Fontosnak tartottuk, hogy ne legyen megfejtés a reklámokban, hogy a hallgatóban maradjon egy kérdőjel, ami motivációját, érdeklődését fenntartja.

A szokásos bevezető kampányok általában nagyon frekventáltan, de csak egy-két féle reklámmal szoktak jelentkezni, mi úgy döntöttünk, sokféle kreatívval jelentkezünk, hogy ötletgazdagságunkat demonstráljuk.

A-Design

Csapatunk több mint egy évtizede foglalkozik kreatív tervezéssel, már a kezdetek óta arra törekedtünk, hogy kínálatunk minél szélesebb spektrumot öleljen fel. A célunk az volt, hogy – amellett, hogy az elérhető legjobb minőségre törekedjünk – elmondhassuk magunkról: a vizualitás minden ágában meg tudjuk állni a helyünket. Így alakult, hogy a logótervezéstől, a 3D modellezésen, a csomagolóipari tervezésen, a dekorációs munkákon, a kiadványkészítésen át a plakáttervezésig minden feladatra van megoldásunk, amit referenciáink is alátámasztanak:

Logóinkból

Arculati útmutatóink

Kiadványaink

Irodai nyomtatványok, mappák, meghívók

Megvalósult dekor munkáink

Csomagolóipari terveink

3D tervezés

Plakátterveink

Szórólapjaink, hirdetéseink

Óriásplakát terveink

Illusztrációink

A-Movie

A film az egyik legösszetettebb műfaj, de számunkra az egyik legkedvesebb is. Azt valljuk, hogy a filmkészítés mindig csapatmunka, és a munka minden részfeladatára a megfelelő szakember szükségeltetik ahhoz, hogy a végeredmény jó legyen. Mozgóképeink készítésekor fontos szempont, hogy stábunk tagjai legyenek például olyan filmes látásmóddal rendelkező operatőrök, vágók, színészek, rádiós szakemberek akik a minőség garanciái. Filmjeinkhez a fűszert a 2D, 3D animációk adják, melyeket önálló termékként is kínálunk.

Rövidfilmjeink:

Stark Adolf életét bemutató kisfilm:

Hirschmann Car Communication reklámfilmrészlet:

Csabai anzix városi imázsfilm:

Doherty Hungary reklámfilm:

Animációink:

Jégkorszak kiállítás animáció:

Jégkorszak kiállítás információs pont:

Naturtext főcímanimáció:

Csaba rádió promóció:

A St. Mártoni tejtermékek bevezetőkampányának reklámfilmje:

Turizmus kiállítás nyitóanimáció:

A-Web

Megrendelőink az egyszerű statikus honlapoktól az összetettebb, dinamikus portálokig tartó széles palettáról választhatnak, ha weblapot rendelnek tőlünk. Webáruházzal, hírmodullal, képgalériával, jól átlátható adminisztrációs felülettel ellátott weboldalainkat az egyedi igényekhez szabjuk.

Ők már minket választottak:


Amennyiben Ön egy külső weblapon szeretné reklámozni cégét, szüksége lesz bannerre. Flash, gif, illetve html5 bannereink már a Borsodit, a Hegyalja fesztivált, a 100 tagú cigányzenekart, a Spa Hungary Holdingot is népszerűsítették, örömmel vennénk, ha az Ön cége hírnevét is a mi bannereink öregbíthetnék.

A-Fotó

Több szem többet lát. Nem kifejezetten emiatt, leginkább a véletlen hozta úgy, hogy az A-TEAM-ben fotósból sohasem volt hiány. Fotográfusaink általában a média világából – napilapoktól vagy online hírportáloktól – érkeztek, tehát volt egyfajta rálátásuk az alkalmazott fotográfia műfajára. A fotó szerelmesei tudják: minden műfajt ki kell próbálni, és ha már kipróbálták, el is kell benne mélyülni. Eseményfotó, gyermekfotó, reklámfotó, riport, portré, természetfotó, rendezvényfotó, fotódokumentáció, és egyáltalán, bármilyen műfajú kép elkészítésére, előhívására, nyomtatására nálunk lehetőség nyílik, hiszen tapasztalt fényképészeink profi technikával felszerelt műteremben vagy azon kívül minden tekintetben felkészülten várják a megörökítésre váró pillanatokat.

Rendezvény

Színház

Termékfotó

Étel

Légi

Város imázs

Fekete-fehér Békéscsaba

Turizmus

Turizmus Erdély

Turizmus India

Fekete-fehér India

Portré

Reklámfotó

Természet

Sajtó

A-Ajándéktárgy

Ajándékozza meg munkatársait, partnereit egyedi grafikával ellátott ajándéktárggyal! Reklámozza cégét emblémázott bögrén, tollon, kulcstartón, poháralátéten, jegyzettömbön, nyakpánton, papírtáskán vagy más műtárgyon! A szó elszáll, az írás egy darabig megmarad, azután – akármilyen szép is az a szóróanyag – egy a sorsa. Az ajándéktárgy viszont nem kerül a szemétbe, hiszen ajándékot nem dobunk ki, főleg, ha hasznos. Egy emblémázott kulcstartó, egy feliratozott öngyújtó, egy gravírozott toll hosszú távon is hordozza az Ön üzenetét.

Fashion

Adjon emblémázott pólót, pulóvert, baseball sapkát, hátizsákot munkatársainak! Ezzel nemcsak a cége imázsát emeli, hanem dolgozóit is megjutalmazza.

A-Factory

Alakulásunkkor egyik alapvető törekvésünk volt, hogy cégünk az első kreatív gondolattól a kézzel fogható termékig egy helyen minden munkafolyamatot le tudjon bonyolítani. Célunk, hogy a megrendelő egy helyen kapja meg a kreatív ötletet, a tervet és a legyártott promóciós anyagot is.

A több mint tízéves múltunk során sikerült olyan partneri kapcsolatot kialakítanunk nyomdákkal, gyártó cégekkel, melynek révén kedvezményes áron tudunk vállalni gyártási munkálatokat.

A következő típusú kivitelezési munkákkal kapcsolatban Ön bizalommal fordulhat hozzánk:

 • szóróanyagok, kiadványok, újságok, magazinok sokszorosítása ofszet, rotációs technikával
 • névjegyek, meghívók, kispéldányszámú kiadványok nyomtatása
 • fotóelőhívás, képkidolgozás
 • nagyméretű molinók, táblák, roll-upok, pop-upok, pultok, sajtóhátfalak gyártása
 • óriásplakátok, citylightok gyártása
 • műtárgyak: öngyújtó, toll, tárca, póló stb. emblémázása szita- és tamponnyomással, gravírozás
 • csomagolóanyagok, tasakok, fóliák flexo nyomtatása

A-Rendezvény

Koncert, kiállítás, megnyitó vagy zárórendezvény, esküvő, ünnepség, konferencia: mindhez szükségeltetnek olyan kellékek, mint a belépőjegy, a karszalag, a passzkártya, az ültetőkártya, a névjegykártya vagy a molinó. Az A-TEAM ezen kellékek tervezésével, gyártásával is foglalkozik, sok éven át dolgoztunk például a Wan2, a BalaTONE és a Hegyalja fesztivál felkérésére nemcsak grafikai munkálatokon, de fotósként, kivitelezőként is. Ezzel párhuzamosan önállóan is próbálkoztunk egy-egy rendezvény teljes lebonyolításával. Így élesztettük újjá 2005-ben három évre a Szanazugi buli rendezvénysorozatot koncertekkel, hajnalig tartó partyval annak rendje-módja szerint, de több ízben vállalkoztunk kiállításrendezésre is: 2010 tavaszán a Jankay galériában Békéscsaba város megbízásából az I-Pont bevonásával szerveztük a Békéscsaba arcai című kiállítást a világon az elsők között bemutatva a szemüveg nélküli 3D technikát. Egy év múlva a budapesti Turizmus kiállítás Békés megyei standjának tervezésére és kivitelezésére kaptunk felkérést, de 2014-ben a Munkácsy Mihály Múzeum Tégla termében nagy sikert aratott a Jégkorszak – MOST! című tárlat is, melyet a múzeum megbízásából rendeztünk. Ez utóbbi kiállításon is igyekeztünk lépést tartani a technológiai fejlődéssel: az okostelefonokkal, tabletekkel használható kiterjesztett valóság technikáját használva a belépőjegyen és az előtérben virtuális mamutokkal nézhetett farkasszemet a látogató, e-információs pontokat alakítottunk ki tabletek segítségével, de hanghatásokkal és animációval is színesítettük a tárlatot.

Néhány rendezvénykellék a referenciáink közül

Az A-TEAM által újjáélesztett Szanazugi buli 2005-ben

Szanazugi buli 2006-ban

Szanazugi buli 2007-ben

2007-ben Nyári Attila Indiában készült fotóiból nyílt nagyszabású kiállítás a Csaba Centerben

2010 tavaszán rendeztük a várossal a Békéscsaba arcai – városunk múltja és jövője című kiállítást

2011 tavaszán a budapesti Turizmus kiállítás Békés megyei standjának tervezése és kivitelezése is az A-TEAM nevéhez fűződik

2014 telén a Munkácsy Mihály Múzeummal közösen rendeztük a Jégkorszak – MOST című tárlatot

A-Kommunikáció

Projektek kötelező kommunikációja

Cégünk nagy rutint szerzett az elmúlt időszakban az államilag és az unió által támogatott programok tájékoztatási kötelezettségének megvalósításában. Bízza ránk a kommunikációt! Az A, B, C, D típusú tábláktól a szóróanyagokon, kiadványokon át a rádió- és tévéreklámokig, a projektkommunikáció teljes lebonyolítását tervezéstől a gyártásig, a táblák kihelyezéséig vállaljuk.

Üzleti kommunikáció

Mi tudunk valamit, amit más nem. Ettől még nem leszünk sikeresek. Előbb közölnünk kell a tényt a világgal, hogy értesüljenek a hírről. Hogyan tálaljuk, hogy kommunikáljunk a vásárlókkal, a partnerekkel? Az A-TEAM ebben is tud segíteni akár tanácsadóként is. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

A-TEAM Reklámügynökség Kft.

5600 Békéscsaba, Szent István tér 9.

Telefon: +36-66/44-88-88 +36-20/944-4449

E-mail: ateam@ateam.hu

Facebook: facebook.com/Ateam.reklamugynokseg

A kibővített adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat ide kattintva olvashatja!

Pályázat

A GINOP-1.2.9-20-2021-04480 azonosító számú, „Eszközpark fejlesztés az A-TEAM Reklámügynökség Kft-nél” című projekt keretében eszközbeszerzésre, bértámogatásra pályáztunk.

A projekt célja, a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása.

Kedvezményezett:
A-TEAM Reklámügynökség Kft

Cím:
Eszközpark fejlesztés az A-TEAM Reklámügynökség Kft-nél

Támogatás összege:
6 875 431 Ft,- (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program forrásaiból)

Támogatás mértéke:
70%

Projekt azonosítószám:
GINOP-1.2.9-20-2021-04480

Megvalósítás időtartama:
2022.01.01.. – 2022.12.31.

A GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű, „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” című projekt keretében működési és munkaerő költségek finanszírozására pályáztunk.

A projekt célja a Hitelprogram keretében a forgóeszköz finanszírozása anyagi- műszaki és forrásösszetételnek megfelelően.

Kedvezményezett:
A-TEAM Reklámügynökség Kft

Cím:
Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Támogatás összege:
12 955 500 Ft,- (Európai Regionális Fejlesztési Alap)

Projekt azonosítószám:
GINOP-8.3.5-18/B